Nettbutikk

Velkommen til jofridREDESIGNs nettbutikk
Klesplagg fra jofrid REDESIGN vil skille seg ut ved at det har en profil med fokus på god design kombinert med unikhet, miljøvennlighet, historie og egenart.
jofridREDESIGN gir nytt liv til gamle og kasserte klær, av dem redesigner jeg vakre og unike klesplagg til barn. Ved å gjøre klærne spennende og lekne – med detaljer som en blomst i skjørtekanten, rosa blomstrete knapper, prikkete bånd på innsiden av ermet eller en påsydd kanin – lager jeg favorittplagget.
Hvert enkelt produkt er håndsydd og det eneste av sitt slag, og de er laget slik at brukeren skal føle seg ekstra fin og oppleve at de har på seg noe spesielt.

Alle klær som du ser i nettbutikken er redesign fra et produkt som har hatt et tidligere liv. Men alt er vasket og rent, jeg lager ikke klær av det som ikke kan vaskes. Alle mine klær er nye og rene, – ingen har brukt dem før.

Solgt   Det ligger en del klesplagg på i nettbutikken som allerede er solgt. Det er for å vise noe av det jeg har laget, og som ev. kan bestilles. Jeg kan aldri lage nøyaktig det samme, men jeg kan forsøke å kopiere meg selv. Jeg kan også ta imot bestilling på klesplagg hvis det er en spesiell kjole el.l. som du har lyst skal blir sydd om til noe nytt.

Slik gjør du hvis du vil bestille et klesplagg:
Kos deg og se på klærne – noter deg kode for det plagget du vil kjøpe, og send en mail til jofrid@loeseth.com. Du vil da få en bekreftelse på mail. Klesplagget vil omgående bli sendt til din adresse. Vi forsøker å holde nettbutikken oppdatert, men det kan forekomme at en vare er utsolgt, du vil da få rask tilbakmelding om det.
Alle priser er i norske kroner, fri frakt. Betaling skjer via faktura som blir vedlagt forsendelsen, eller ved VIPPS 99012601.
Dersom du angrer på din handel, kan den ubrukte varen returneres innen 2 uker.

Velkommen til en hyggelig netthandel hos jofridREDESIGN

Klær størrelse 0-2 år.

Klær størrelse 3-4 år.

Klær størrelse 5-7 år.

Klær størrelse 8-10 år.

Voksne.

Annet.

7 thoughts on “Nettbutikk

  1. Pingback: Nettbutikk hos jofridREDESIGN « jofrid REDESIGN

  2. Pingback: Grå collegegenser blir bukse og lue « jofrid REDESIGN

  3. Pingback: Kåpekjole med tyll i skjørtet « jofrid REDESIGN

  4. Pingback: jofridREDESIGN selger klær på “Galleriet” i Trondheim « jofrid REDESIGN

  5. Pingback: Nydelig sommerkjole i Bogstadveien i Oslo « jofrid REDESIGN

  6. Pingback: Smårutet med broderier « jofrid REDESIGN

  7. Pingback: Vintage til 1-åring « jofrid REDESIGN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *