Genser

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_8a25Olve kom med et bilde av en genser som han ønsket seg, det ble et rart prosjekt med å finne passe garn, strikke etter et bilde, og få den passe.

Men den ble fin til slutt, og han er godt fornøyd.

jofridREDESIGN – kostymedesign igjen

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_8b91 “På ve te TeStiklestad”. Digital forestilling fra Det Nye Teateret 6-7-8 august.

Uke 29 og 30 fikk jeg igjen være med på kostyme-design under Christina Lovery sin kyndige ledelse og inspirasjon, denne gangen også sammen med to flinke studenter.

Veldig spennende og veldig lærerikt.

Kjoler in progress…

jofridREDESIGN har takket Ja til invitasjon til å delta i Kunst- og handverskmesse i Eidet kulturhall 17. og 18. oktober. Derfor er jeg i gang med å lage fine kjoler, og siden dette er sent i høst  må jeg tenke vinter og snart jul ….   når når endelig sommeren er her. 
IMG_5428

jofridREDESIGN med kostymedesign

 

IMG_5248 jofridREDESIGN – kostymedesign

17. mai klokka 20:00 er det urpremiere på «Nede med flagget til topps». Det er en digital forestilling – i disse coronatider – som settes opp av Det Nye Teateret i Trondheim.

Billetter kan du få kjøpt her www.detnyeteateret

Det er verdens beste kostymedesigner Christina Lovery som har ansvar for kostymene, og jeg er så heldig at jeg får assistere henne i den jobben.

 

Kunst- og håndverksmesse i Eidet Kulturhall, Vatne, 19. og 20. oktober

 

IMG_4547 (1)
Da begynner det å bli klart for Kunst og håndverksmesse i Eidet Kulturhall i Vatne.                   Lørdag  klokka  11 åpner dørene.

Jeg har av en eller annen grunn blitt satt opp med toving/trykk – det er sjølsagt helt feil – jeg kommer med mine barneklær i redesign – som vanlig.

 

 

 

IMG_4517Jeg er nesten klar med min kolleksjon….