Kunst- og håndverksmesse i Eidet Kulturhall, Vatne, 19. og 20. oktober

 

IMG_4547 (1)
Da begynner det å bli klart for Kunst og håndverksmesse i Eidet Kulturhall i Vatne.                   Lørdag  klokka  11 åpner dørene.

Jeg har av en eller annen grunn blitt satt opp med toving/trykk – det er sjølsagt helt feil – jeg kommer med mine barneklær i redesign – som vanlig.

 

 

 

IMG_4517Jeg er nesten klar med min kolleksjon….

 

 

Kunst- og Handverksmesse

IMG_3891jofridREDESIGN er invitert til Kunst- og Handverksmesse i Eidet kulturhall i Vatne til høsten – 19 og 20 oktober

Jeg har takket Ja til å delta, derfor er jeg nå i full gang med å redesign nye og fine barneklær.

Kanskje noen ønsker seg en ny kjole til jul;-)

Foredrag om Redesign i Giske Bibliotek

giske1

Torsdag 14. Februar i Giske Folkebibliotek.

Bibliotekene har fått utvidet mandat – og i Giske folkebibliotek på Valderøya har de allerede hatt et par kvelder med Gjenbruk.

Jeg var der torsdag 14. Februar og holdt et foredrag om redesign – håper jeg kan inspirere andre til å tenke at redesign er fint.

Det var mange som var der og hørte på – morsomt å være der å treffe dem.

Foredrag om Redesign i Trondheim

midtbyen1

Mandag 1. Oktober holdt jeg et time-langt foredrag i Trondheim hos Midtbyen Husflidlag.

Det var en fin kveld med mange interesserte – morsomt å være sammen med denne fine gruppa.

Jeg hadde med noen klesplagg – tror det var artig for dem å se klærne også.

Foredrag om redesign

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_14192

I oktober skal jeg holde et foredrag om Redesign i Midtbyen Husflidlag i Trondheim – det blir spennende og morsomt å formidle det jeg kan om dette emnet.

Har også gjort avtale om å snakke og inspirere om redesign annet sted i landet over nyttår.

Veldig kjekt at mange er opptatt av å bruk- og kast mentaliteten og at det er stor interesse for redesign

Det er uten tvil den mest miljøvennlige måten å lage klær på.

Kunst, Håndverk og Design

IMG_1498

jofridREDESIGN skal delta i messen Kunst, Håndverk og Design i Oslo lørdag 11 og søndag 12 november 2017. Messen er i Ekeberghallen, og har åpent lørdag og søndag kl 10:00 – 17:00.

Det deltar en rekke utstillere innen Kunst, Håndverk og Design, både profesjonelle og utstillere som har sitt virke som hobby, norske og utenlandske. Det er alt fra moderne design og kunst på lerret til tradisjonell brukskunst, filigranarbeid og klesdesign. Det blir draktutstilling ved Lise Skjåk Bræk og utstilling av Anne Langsholt Apydinlis billedkunst. Forfatteren Unni Lindell deltar også i år som hun gjorde i 2015. Oslo Fylkeshusflidslag arrangerer strikkekafé med aktiviteter og demonstrasjoner for store og små. Karen Hørmann Ravstedhus – Art Clay Silver fra Danmark kommer også i år. Hun er en fantastisk engasjerende smykkemaker. Det blir snoplaging for barn og barnslige voksne. I år vil og messens klesdesignere holde en oppvisning for publikum. Alt i alt er dette en messe som favner bredt og som er kjent for høy kvalitet og mangfold.

Kanskje du skulle ta en tur?