Juleutstillinger

Julemarkedet på Torget i Trondheim har nå åpnet sine boder. Rett ved siden av – bak Vår Frue Kirke – har Galleriet  sin juleutstilling. Velkommen til besøk – her er alltid mye fint fra medlemmene i Trondheim Brukskunstforening.

Lørdag 8. desember åpnet juleutstilling ved Astrids Utstillingssted på Heimdal,-Myrmannsveien 5A . Utstillingen er åpen søndag 9. desember og lørdag/søndag 15 og 16. desember, alle dager  kl 12-16. Mye spennende og fint her i kunsthåndverk, brukskunst, foto, tegning.

jofridREDESIGN deltar på begge disse utstillingene med sine vakre barneklær. Du kan også kjøpe direkte fra min nettbutikk www.jofrid.com

Jeg ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår,

hilsen jofrid

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *