Nyhetsbrev 2/2011 fra jofridREDESIGN

jofridREDESIGN har nå fått oppgradert sine hjemmesider, nye kolleksjoner er lagt ut, Presse har blitt endret til Omtale, og mye nytt har kommet i Nettbutikken. Velkommen til besøk;-)

jofridREDESIGN er tatt opp som medlem i Trondheim Brukskunstforening, og deltar i en juryert utstilling som starter lørdag 1. mai i Galleriet, Vår Frue strete 5. (bak Vår Frue Kirke) Utstillingen står i 2 uker. jofridREDESIGN deltar med 3 klesplagg. http://www.trondheimbrukskunstforening.no

1. juni åpner utstillingen ”Brukbart” ved Kunstmuséene i Bergen, Avd. Permanenten Vestlandske Kunstindustrimuseum. jofridREDESIGN er invitert til å delta med 4 klesplagg. Utstillingen blir stående til 28. august.  http://www.kunstmuseene.no/Default.asp?side=utstillinger&art=1142&enhet=kunstindustri&sp=1

.

.

.

.

.

.

.

.

.

27. august er det en stor redesign-mønstring i Rognan i Saltdal, et prosjekt “Grønn Tråd” som er støttet av Nordland Fylkeskommune. Det skal være catwalk-visning, og jofridREDESIGN er invitert til å delta med 20 klesplagg.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Det blir travel tider – og det er deilig;-)

Jeg ønsker alle en god og varm vår og sommer!

Hilsen jofrid

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *