Nettbutikk hos jofridREDESIGN

Velkommen til den første versjon av nettbutikk, http://www.jofrid.com/nettbutikk/

Klesplagg fra jofridREDESIGN vil skille seg ut ved at det har en profil med fokus på god design kombinert med unikhet, miljøvennlighet, historie og egenart.

jofridREDESIGN gir nytt liv til gamle og kasserte klær, av dem redesigner jeg vakre og unike klesplagg til barn. Ved å gjøre klærne spennende og lekne – med detaljer som en blomst i skjørtekanten, rosa blomstrete knapper, prikkete bånd på innsiden av ermet eller en påsydd kanin – lager jeg favorittplagget.

Hvert enkelt produkt er håndsydd og det eneste av sitt slag, og de er laget slik at brukeren skal føle seg ekstra fin og oppleve at de har på seg noe spesielt.

Under kategorien Annet vil du bl.a. finne vakre smykker som er innkjøpt i Brasil. De er håndplukket på markeder og fra lokale designere. Se på de morsomme armbånd som er laget av bare knapper, og lange halskjeder laget av frø fra regnskogene. Alle sammen fargerike og flotte;-). Her vil etterhvert også komme andre varer.

Kos deg og se på klærne og smykkene – notér deg kode for det du vil kjøpe, og send en mail til jofrid@loeseth.com. Jeg sender deg plagget sammen med faktura. Fri frakt på alle klær.

2 thoughts on “Nettbutikk hos jofridREDESIGN

  1. jofrid

    Hei Villblomsten,
    takk for hyggelig melding. Jeg har vært på nettsidene dine og sett alt det fine du også driver med. Det er morsomt og smart med redesign;-)
    Vennlig hilsen jofrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *