Brasil-eventyret er over for denne gang

I mai 2010 er jofridREDESIGN igjen i Norge. Oppholdet i Rio de Janeiro som har vart fra høsten 2008 har vært en morsom, produktiv og lærerik tid. Jeg har hatt god anledning til å få med meg mye av det denne vakre og spennende byen har å by på, og jeg har knyttet kontakter som er en viktig milepæl i jofridREDESIGNs historie. Jeg er godt fornøyd med å ha solgt 3 kolleksjoner til butikk i Rio de Janeiro.

Selv om jeg fortsatt vil levere klær til Mafagafos, vil hovedfokus nå være mine forhandlere her i Norge, og ikke minst nettbutikken som jeg vil starte opp i løpet av juni.

Det er deilig å være tilbake til våren i Norge;-)

2 thoughts on “Brasil-eventyret er over for denne gang

  1. admin Post author

    Hei Bernt,
    flott at du liker hjemmesidene og klærne mine, og flott at du sier det til meg;-)
    klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *